לתרומה
חפש
דף הבית
הודעות הדוברת

תזונה נכונה ומניעת סרטן

17/09/2006

רצוי לכלול פירות וירקות צהובים, כתומים ואדומים, ענבים, פירות יער ורימונים בתפריט היומי. לפירות וירקות יש תפקיד חשוב בכל תוכנית דיאטה בריאה, שכן הם מסייעים לשמירה על המשקל ומפחיתים את הסיכון לסרטן ולמחלות לב. מוצרי חלב הינם מקור עשיר לקלציום המוכח כגורם ה"לוחם בסרטן" ולמרכיבים מגנים נוספים. הכללת 2 עד 3 מנות של מוצרי חלב ליום בתפריט היומי, מפחיתה את הסיכון לסרטן השד ב- 20-30%.

 

מבוסס על הספר "Breast Cancer Prevention Diet" מאת Dr. Michelle Harvie