|
|
חצי שנה אחרי סיום כימו
(קרבופטין +טקסטול ), אווסטין נלקח 8 מחזורים ובעקבות חסימת מעים נפסק. פט סיט עכשיו , מחלה פעחלה מעל מתחת לסרעפת, 1.5 סמ בית שחי ימין, ועדיות לפתלוגיה דנטלית... ( מה נכוונה במימצא אחרון ), ומה היית ממליצה כטיפול המשך ?
תודה מראש |
|
|
| |
|
|
שלום
אני בת 27 הובחנתי באמצע הריון ראשון בלימפומה הודג'קין, התחלתי טיפול בפרוטוקול ABVD תוך כדי הריון, אחרי 6 סטים הייתה לי לידה מוקדמת, הילד ב"ה בסדר, נשארו לי לקבל עוד 6 סטים ובעצת רופאת הנשים חיכינו עם הדקפפטיל עד שאפסיק לדמם מהלידה, קיבלתי עוד 3 טיפולים בלי דקפפטיל, עכשיו נתנו לי את הזריקה ואשמח מאוד לדעת כמה זמן לוקח עד שזה משפיע אני ואדע שאני יכולה לקיים יחסים בלי שום חשש שאכנס להריון,
תודה רבה. |
|
|
| |
|
|
שלום דר. אני מאוד מודאגת בגלל כאבים במחזור בטן נפוחה ולחץ על השלפוחים הלכתי לבדיקה גינקולוגיה והופתעתי לדופלר ומארקרים
בבדיקה צויין ציסטה ימנית :מבנה עכור בעל הדיות מעורבת בגודל 40x41 היכול להתאים לאנדומטריומה .ושחלה שמאלית ציסטה בעל הדיות מעורבת 10x9 ממ היכול להתאים לגופיף צהוב . דופלר של שני השחלות לא הדוגמה זרימת דם מתוך המימצא ואין סימן להיפרווסקולריזציה
בדיקת ac125 יצא 125
בבקשה מודאגת האם זה ממאיר |
|
קובץ תמונה נלווה: |  | |
|
| |
|
|
הסבירות לממאירות בתאור מעין זה נמוכה מאד |
|
|
| |
|
|
היי אני מתחילה תהליך של טיפולי פוריות אחרי לימפומה הודג׳קין. האם יש מישהיא שטופלה על ידי פרופ דרור מאירוב ראש מחלקת IVF בשיבא והאם יש המלצות לגביו? וגם האם מישהי מכירה את הליך שאיבת הביציות שהזריקות בו הם מופחתות הורמונים (בגלל פוסט כימו) והאם יש באמת פחות תופעות לוואי? תודה רבה |
|
|
| |
|
 |
אני בת 41 ואימא ל 2 ילדים גדולים מפרק א' , בן זוגי בן 50 גם אבא ל2 ילדים גדולים .
בן זוגי החלים לפני כשנתיים מסרטן בבלוטת התריס. הוא עבר כריתה של הבלוטה וטיפול רדיו. האם טיפול זה יכול לפגוע בפוריות שלו? למי פונים כדי לבדוק? והאם יכול להיות חשש לתקינות ההיריון אם נצליח להיקלט? |
|
|
| |
|
 |
שלום ד"ר, במסגרת היסטרוסקופיה עלה החשד לאנדומטריטיס , עקב כך, נלקחה ביופסיה מרירית הרחם ואלו התוצאות. מה הפירוש של התוצאה והאם הממצא סרטני? איך מטפלים הלאה? תודה |
|
קובץ תמונה נלווה: צירוף המסמך |  | |
|
| |
|
|
הממצא אינו סרטני אלא דלקתי |
|
|
| |
|
 |
תודה על התשובה. איך יודעים מה גרם לדלקת? האם יכול להיות מזיהום חיידקי כגון כלמידיה וכדומה? איך יודעים להתאים את הטיפול הנכון על מנת להגיע לטיפול מיטבי? מציינת שהתחילו איתי דוקסילין פעמיים ביום 100 מ"ג למשך שבועיים. למה דווקא הטיפול הזה? ומה הכי נכון להמשך? תודה |
|
|
| |
|
|
תוצאות ALT ו- AST גבוהות שלושה שבועות לאחר טיפול ראשון של קרבופלטין וטקסול.
בילירובין נמוך. מה עושים במצב זה?
Alt- 103
Ast- 91 |
|
|
| |
|
|
שלום לך,
על פי הכלל הנהוג, מדובר בעליה הנחשבת בדרגה קלה 1-2 (צריך להתיחס לערכי הבסיס בבדיקות קודמות). אין מדובר בתופעה מסוכנת. הצוות המטפל בך יעריך את התמונה הכוללת והאם יש צורך בבדיקות נוספות לפני מתן המחזור השני.
בהצלחה ורפואה שלמה
|
|
|
| |
|
|
שלום, אני בת 49, אם ל- 3 , בריאה בדר"כ. בשל ציסטות בשחלות הופניתי לדופלר אגן. הממצאים: שחלה ימנית הודגמה בגודל 21X33 מ"מ. ממצא 1: מבנה ציסטי צלול בגודל 18X19 מ"מ היכול להתאים לציסטה בשחלה.
ממצא 2: מבנה ציסטי, צלול, בגודל 9X12 מ"מ היכול להתאים לציסטה בשחלה.
שחלה שמאלית הודגמה בגודל 26X38 מ"מ
ממצא 1: בתוכה נצפה מבנה ציסטי צלול בגודל21X24 מ"מ היכול להתאים לציסטה בשחלה.
ממצא 2: מבנה ציסטי, צלול, בגודל 14X18 מ"מ היכול להתאים לציסטה בשחלה.
דופלר אגן - דופלר ממצא שחלה ימנית ושמאלית : אין סימן להיפרווסקולריזציה.
מומלץ לקורלציה עם CA125
רציתי לשאול מדוע דרושה בדיקת הדם אם הבדיקה של הדופלר היתה תקינה (לדברי הרופא שבדק אותי) והבנתי שתוצאות הבדיקה יכולות להיות גבוהות גם אצל נשים בריאות או במקרה של ציסטות שפירות, אז מה הטעם לעשותה אם הפוטנציאל גילוי מוקדם של סרטן השחלה מוגבל ביותר בשל הסגוליות הנמוכה של הבדיקה? בנוסף, במקרה שלי אני לא מקבלת וסת מאז הותקן התקן "מירנה". אולי גם זה עלול להוות בעיה? תודה על כל מענה
|
|
|
| |
|
|
שלום לך,
את צודקת.
לעיתים הצוות המטפל מבקש להיות ״עוד יותר בטוח״, אבל כפי שאת מציינת המראה והתיאור הם של ממצאים שפירים. בנוסף ידוע הקשר בין נוכחות המירנה למימצאים מסוג זה (לא מסוכן).
|
|
|
| |
|
|
דר קורח היקר!
הישנות רביעית. נשאית .
גמזר לא עזר. ונתנו לי דוקסיל. אני אחרי טיפול חמישי.
התחלתי במאה אחוז מינון .ולאחר מכן הורדנו לשמונים. ו2 הטיפולים האחרונים 70 אחוז.
התחלתי את הדוקסיל לאחר פט סיטי שהראה מס נגעים מזעריים באגן ובדופן הבטן עם מרקר 24.6
לאחר טיפול ראשון ירד ב10 יחידות.ל14
לוקחים לי ca125 כול טיפול יורד ב2 יחידות.
ועכשיו ירד ביחידה אחת ל -11.
שאלתי- האם בגלל שהורדנו ל70 אחוז ב3 הטיפולים האחרונים גם הסמן לא יורד בהרבה?? כמו בפעם הראשונה??
אינני יכולה מינון 100 אחוז כי כול הגוף שלי סובל מפריחה קשה והרגשת כוויות |
|
|
| |
|
|
שלום לך,
ראשית, העובדה כי מושגת תגובה היא עובדה מעודדת. היקף המחלה שאת מתארת הינו קטן באופן יחסי. חשוב מאד לא להגיע לרעילות מקסימלית של הטיפול על מנת להמנע מסיכון של בריאותך ושל המשך הטיפול או טיפולים עתידיים. לעיתים יש גם צורך לעשות הפוגות בטיפול רק על מנת לאפשר למערכות השונות להתאושש.
בהיקף מחלה קטן גם הירידה של הסמן איננה דרמטית. הסמן איננו חזות הכל. מעריך שיהיה צורך בעתיד לחזור על ההדמיה על מנת להעריך את התגובה באופן אוביקטיבי. |
|
|
| |
|
|
צירפתי תמונה מהתוצאות בדיקת אולטרסאונד ואמרו:
יש לי נוזל לא ברור משהו שנראה חשוד הרבה מאוד נוזל בבטן במקום שלא צריך להיות זה נראה כמו ציסטות.
ועשיתי בדיקות גם הכל תקין חוץ מהומוגלובין11.5
Ca 125 יצא לי: 57
Ca19.9 יצא לי: 64
מה לפי התוצאות של האולטרסאונד שצילמתי בתמונה שצירפתי לפה
והבדיקות דם אומרות? קיים חשש לסרטן?
אני מאוד מבקשת תשובה |
|
קובץ תמונה נלווה: יש לי סרטן? |  | |
|
| |
|
|
שלום לך,
הנתונים המוצגים בהדמיה אינם בהכרח ממאירות. אבחנת ממאירות מתבססת רק על דגימה של רקמה/תאים. אני סבור כי עליך להשלים את כל הבירור הנחוץ על מנת לברר האבחנה המדויקת של הממצאים |
|
|
| |
|
|
שלום רב לכולם/ן,
אימי הובחנה לפני כחודש עם סרטן השחלה, עם גרורות בקרום הבטן (שלב 3, לפי מה שהוסבר לנו).
אני מחפש לדבר עם נשים שעברו או עוברות את המחלה בשלבים דומים. להבין יותר טוב את המצופה, לשאול שאלות ולשמוע עצות.
אודה לכל עזרה, תודה רבה לכולם
דור
0524744771 |
|
|
| |
|
|
שלום לך,
יש שתי אפשרויות ליצור קשר עם נשים המתמודדות עם סיטואציה דומה. האחת הינה על ידי פניה לצוות המחלקה, רופאים, אחיות או עובדת סוציאלית של המחלקה בה אמא מטופלת, על מנת שתאתר עבורך מטופלות דומות המוכנות לחלוק עם אמא ואתכן את תחושותיהן ונסיונן.
בחלק מהמחלקות יש גם קבוצות תמיכה של נשים המטופלות בסרטן השחלה.
אפשרות אחרת היא על ידי פניה לקבוצות של נשים במדיה החברתית והעלות פניה מעין זו. אני משוכנע כי תהיינה נשים שתענינה.
|
|
|
| |
|
|
אודה להבהרה בדבר הממצאים הבאים שעלו בפט -
חזה: קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה נמוכה בתפליט פלאורלי בכמות קטנה משמאל
בטן ואגן: קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בפיזור פריטוניאלי בעיקר באומנטום, ובהסננה סוב קפסולרית בכבד. |
|
|
| |
|
|
שלום לך,
קצת קשה להתיחס לתוכן המנותק מסיפור המחלה הכולל, אך על פי המצוטט ניתן לחשוד כי קיים פיזור גרורותי, האופייני לסרטן שחלה על המשטחים של ציפוי דופן הבטן, הנקרא בעברית צפק ובלעז - פריטונאום. זוהי צורת הפיזור האופיינית, כאמור לסרטן השחלה. האומנטום הינו ״סינר״ של רקמה שומנית שמעורבותו בגרורות של פיזור סרטן השחלה הינה שכיחה והיא חלק מאותו פיזור ״פריטוניאלי״ הממצא הנוסף המוזכר הינו נוזל העוטף את הריאה השמאלית בכמות קטנה בנוזל זה קיימת קליטה חלשה של החומר שהוזרק ולכן קיים ספק על פי האמור מעורבות של הנוזל בתאין ממאירים או שמדובר בנוזל תגובתי בלבד על רקע התהליך שקיים בבטן, מתחת לסרעפת. |
|
|
| |
|
|
אמי אחרי ניתוח וכימותרפיה בגלל סרטן גרורתי שלב 3 שחלות. היתה מטופלת באווסטין. בעקבות חסימת מעיים וניתוח בטן . הופסק כרגע האווסטין . יש לי שתיי שאלות : א. מה האופציה לטיפול תחזוקתי לא נשאית אחרי הפסקת אווסטין. ב. תוצאת הפתולוגיה מאינפלנט על המעי היתה:
metastatic ovrian carcinoma/ positve p/53/
האם המחלה מתפשטת?
תודה רבה על התשובה |
|
|
| |
|
|
שלום לך,
אני מקוה שאמא התאוששה היטב מהניתוח. ההחלטה על הפסקת האבסטין נכונה כמובן. האימפלנט אכן מעיד כי קיים פיזור גרורתי בחלל הבטן. מעריך כי קיים תיאור של המנתחים על הממצאים שניצפו במהלך הניתוח. התכשירים הנוספים אליהם כיוונת, מעכבי הפארפ אכן ניתנים לנשים נשאיות או כאלה עם מוטציה סומטית או עם תכונה בגידול הנקראת HRD. לא כתבת האם מדובר בקו הטיפול הראשון של אמא. במידה וכל הבדיקות נעשו והן שליליות קיימת אפשרות לתגובה למעכבי פארפ, אך הארכת משך משך התגובה בגידולים ללא תכונות אלה היתה קצרה יחסית. בדרך כלל לא עוברים מטיפול אחזקה אחד לאחר. כעת משיש מחלה פעילה תחת הטיפול חשוב להבין האם היתה התקדמות מחלה דרך הטיפול או שאין הדבר כך. כמובן שגם היקף הממצאים ישפיע על קבלת ההחלטות. |
|
|
| |
|
|
שלום,
אימי חולה בסרטן השחלה מזה שנה וקצת.
לפני כמה ימים בביקורת עם הרופא האונקולוג הוא תיאם איתנו ציפיות שצריך לשנות את איך שאנחנו רואים את מטרות הטיפול - זה יותר לא לנצח את הסרטן ולהגיע לגוף נקי מגידולים, אלא ללמוד לחיות איתו כמו עם מחלה כרונית כי זה המצב שלה. מעבר לזה הוא לא פירט ומאוד קשה לנו להבין את משמעות הדבר. הרי מחלות כרוניות אחרות שאנחנו מכירים אנשים חיים איתם חיים מלאים והרבה שנים. בעוד שאמא שלי רוב הזמן חשה כאבים ולא מרגישה טוב גם עם הוספת מינון למשכחי כאבים במרפאת כאב.
רקע: אמי בת 62. לא נשאית וללא מוטציות בגידול. מטופלת קו שני באווסטין ודוקסיל. בקו ראשון טופלה בטקסול וקרבופלטין + ניתוח. לאחר שהגיעה לתוצאות של נסיגה מלאה הסרטן חזר כעבור 3 חודשים בלבד עם גרורות מרובות בחלל הבטן והוגדר עמיד לפלטינום.
עכשיו היא כבר אחרי 6 סבבי טיפול קו 2 ורוצים להמשיך לעוד 3 סבבים. הפט סיטי מראה בלימה של ההתפשטות כמעט ללא נסיגה. ב4 בדיקות הדם האחרונות שלה המרקר CA125 סטגנטי עם מגמת עילה קלה, מ610 ל815 (ירד מ 2500 לפני תחילת סבב טיפולים זה).
האם זה מצב שאפשר לחיות איתו? או שנכנסנו למצב של הארכת חיים בחודשים ספורים בלי שאומרים לנו את זה במפורש? האם יכולה להיות איכות חיים ככה? מה בעצם התרחישים האפשריים מכאן?
אשמח לשמוע כל התנסות אישית דומה או דעה בנושא. אנחנו אבודים ודואגים
תודה רבה
|
|
|
| |
|
|
שלום לך,
אכן המטרה של הטיפולים האונקולוגיים כיום היא להפוך את מחלת הסרטן למחלה שאפשר לחיות איתה לאורך זמן גם אם לא מושגת ההצלחה האולטימטיבית של ריפוי המחלה. לצערי, אנחנו עדיין רחוקים מהשגת יעד זה בחלק לא מבוטל ממחלות הסרטן השונות.
במהלך הטיפול בסרטן השחלה ישנן תקופות בהן ניתן לחיות עם הסרטן עם איכות חיים סבירה עד טובה אך אין ספק כי קיים הבדל בין תופעות הלוואי הקשורות בטיפולים אונקולוגיים לטיפולים במחלות כרוניות אחרות.
קשה לדעת מה יהיה העתיד של המחלה של אמא בוודאי מבלי לדעת הפרטים, אך שאלות כאלה בוודאי ניתנות למענה על ידי הצוות המטפל.
להבנתי, כוונת ההסבר היתה כי המחלה אינה ניתנת לריפוי, ואכן בעיקר מקרי סרטן השחלה, במידה וקיימת הישנות מחלה, המחלה אינה ניתנת לריפוי ואז מטרת הטיפול הינה להכיל את הגדול על מנת לאפשר אורך חיים ארוך ככל האפשר ובאיכות חיים הטובה ביותר שניתן. קיימים שיקולים רבים לאורך הדרך, ואני מעריך שישתפו אתכם בכל צומת כזו. |
|
|
| |
|
|
שלום,
הבנתי שבסל הבריאות הנוכחי, 2021, התרופה לינפרזה אושרה לחולות סרטן השחלה.
האם בסל הבריאות הנוכחי היא אושרה אך ורק לנשאיות brca 1 ו - 2?
או לכל חולות סרטן השחלה?
האם לנשים שאינן נשאיות יכולה להיות תועלת בקבלת תרופה זאת ? ברכישה באופן פרטי ?
תודה מראש על תשובתך. |
|
|
| |
|
|
על מנת להבהיר מעכבי הפארפ שאושרו - לינפרזה וזג׳ולה - מאושרות כעת לאוכלוסית חולות סרטן שחלה שהן:
-נשאיות מוטציה ב BRCA
-חולות בגידול עם מוטציה ב BRCA (המוטציה נמצאת רק בגידול) מוטציה סומטית
-האוכלוסיה הנוספת שהוכנסה לסל היא חולות עם גידול המראה תכונות המוגדרות כ HDR POSITIVE - תכונות אלה נבדקות בבדיקה מיוחדת המבוצעת בשלב זה רק במעבדה אחת (הבדיקה גם ממומנת בסל ובשלב זה על ידי חברות התרופות). במחקרים נמצא כי קיימ תתועלת בשימוש בתרופות אלה כטיפול אחזקה בחולות עם גידול בעל תכונות אלה.
בשלב זה בארץ יש לבצע קודם הבדיקה הגנטית, במידה ושלילית לבצע הבדיקה הסומטית, ובמידה וזו שלילית לבצע את בדיקת ה HDR.
לאור זאת שהבדיקותמבוצעות בטור ולא במקביל חשוב להדגיש את התחלת הבירור מוקדם ככל האפשר במהלך המחלה. |
|
|
| |
|
|
מההגדרות שהזכרת לעיל, יכולה להיות תועלת בשימוש בתרופה זאת ? |
|
|
| |
|
|
התועלת בנשים החולות בגידול שאינו מבטא תכונות אלה היא קטנה. במחקר PRIMAשבדק את התוספת של ניראפאריב - זג׳ולה - בכל הקבוצות מצא יתרון קטן יחסית של הארכת ההפוגה בכ 2 חדשים (כ 8 חדשים מול כ 5.5 חדשים) בין נשים שקיבלו ניראפאריב לעומת נשים שקיבלו פלצבו. חשוב לזכור שגם תרופות אלה כרוכות בתופעות לוואי ולכן נראה כי היתרון בשימוש בתרופות אלה בקבוצת נשים זו מצריך שיקול דעת מירבי ומוטל בספק. |
|
|
| |
|
|
אימי קיבלה טיפול כימותרפי ראשון בתחילת השבוע PACLITAXEL יחד עם CARBOPLATIN (לאחר גילוי סרטן צוואר הרחם, ניתוח להסרת הרחם, חצוצרות, שחלות ובלוטות לימפה). לאחר יומיים החלה להרגיש כאבים חדים מאוד בקצות הרגליים וקיבלה בנוסף לתרופות הרגילות לאחר הכימו גם אטופן 400 מ"ג. היום בלילה התעוררה עם זיעה קרה וצמרמורות (הסימפטומים חלפו). האם זה נורמלי? האם זה תופעת לוואי כלשהי? נאמר לה לקחת את האטופן שבועיים - אך הכאב חלף לה - האם להמשיך?
תודה |
|
|
| |
|
|
תופעות לוואי מעין אלה יכולות לנבוע משימוש בתרופות שונות. אינני חושב שיש ליטול תרופה במידה והסימפטומים עבורה ניטלה, חלפו |
|
|
| |
|
|
שאלת ייעוץ שמטרידה אותי
הישנות שלישית. נשאית . מקבלת דוקסיל. התחלתי במינון 100%. ובגלל תופעות לוואי עוריות הורידו לי ל80 אחוז.
אחרי טיפול מס 1- המרקר התייצב ולא ירד ולא עלה.
טיפול מס 2- ירד ב10 יחידות.
טיפול השלישי- ירד ב2 יחידות בלבד.
וזה מאוד ייאש אותי בדיקת המרקר האחרון.
האם בגלל שהורדתי את המינון ל80 אחוז הנגעים עושים מעקף ושוב "ירימו ראש"???
האם בטיפול השלישי שירד רק ב2 יחידות זה מדאיג??
חשבתי ששוב יירד בהרבה יחידות |
|
|
| |
|
|
מהלך התגובה מצביע על סיכוי שהתגובה אכן נעצרה. לעיתים גם מחלה יציבה והתיצבות של הסמן מאפשרת המשך טיפול בתכשיר זה או אחר.
על מנת להחליט אם יש להחליף הטיפול או לחילופין להוסיף לו תרופה אחרת, פלטינום בד״כ, יש להכיר קצת יותר את כל הממצאים הנוגעים למחלתך, כמו רעילות קודמת, פיזור המחלה וכדומה |
|
|
| |
|
|
שאלה על הריון אחרי גידול ברחם -כוריוקרצינומה (Choriocarcinoma)
אשתי (גיל:25) לפני כשנתיים וחצי גילו לה גידול ברחם (לאחר לידה ראשונה) היא קיבלה כימותרפיה וב"ה הטיפול הצליח וסיימה לאחר כשלושה חודשים
עכשיו היא למעלה משנתיים לאחר סיום הטיפול מרגישה מצוין ללא שום תופעות לוואי
ואנו רוצים לקבל חוות דעת לגבי הבטיחות להיכנס להריון שוב
תודה רבה |
|
|
| |
|
|
כעקרון, ומבלי לדעת כל הנתונים, בשלב זה נחשב בטוח להרות הריון נוסף |
|
|
| |
|
|
באפריל2020 עברתי כריתה מלאה של הרחם לאחר אבחנה של סרטן הרחם.
לאחר 8 חודשים בינואר 2021 התגלה לי ממצא בדופן הבטן כ 4 סמ ולאחר ניתוח קשה התגלה כגרורה זרועה של סרטן הרחם.
האם מוכר?
מה הטיפול המומלץ לאחר הניתוח?
איזה סוג של מעקב צריכה כדי לא לקבל הרבה קרינה וכדי לעקוב מקרוב
תודה
|
|
|
| |
|
|
התופעה מוכרת ונובעת לרוב מזריעה של תאי גידול במהלך הניתוח. הטיפול המומלץ לאחר הניתוח מתבסס על מספר קריטריונים חלקם קשורים להגדרות של הגידול המקורי וחלקם לממצאים הניתוחיים והפיזור שנמצא במהלך הניתוח. קצת קשה לענות על שאלה מעין זו ללא הנתונים הללו |
|
|
| |
|
|
שלום אשמח מאוד לדעתך בנושא כי די הלכתי לאיבוד.
אני בת 26.5 בעבר נכנסתי להריון לא רצוי והפלתי באמצעות כדורים
כשהתחתנתי התקשנו להכנס להריון ולבסוף נקלטתי באופן טבעי ובשבוע ה8 להריון התחיל דימום שהסתיים בהפלה טבעית.
אחרי כל מה שעברנו החלטנו לזרז את התהליך לא מצאו בעיה כלשהיא ובכל זאת עשינו הפריות ולבסוף הצלחנו.
בחודש ה8 גילו לי לימפימה פוליקולרית דרגה 2
התחלנו טיפולים 4-5 חודשים אחרי הלידה בגלל כאבים עזים שהיו לי
קיבלתי גזייבה ובנדמוסטין במשך חצי שנה פעמיים בחודש
עשינו סבב אחד של שאיבת עוברים לפני הטיפולים.
קיבלתי דקפפטיל דפו במשך תקופת הטיפולים במהלך הטיפולים לא קיבלתי מחזור חודשיים לקראת סוף הטיפולים היה דימום קל
כשסיימנו את הטיפולים ואפילו לפני המחזור חזר ישר
21.11.20
15.12.20
החודש לא קיבלתי ואני מאוד בלחץ ומרגישה שהלכתי לאיבוד לא יודעת מה כעת עלי לעשות איזה בדיקות מעקבים
נושא הפוריות מאוד רגיש אצלי אני עוד צעירה ורוצה לפחות עוד 3 ילדים הודה לך מקרב לב אם תוכל להרגיע ולכוון אותי בנושא
|
|
|
| |