|
|
עולמי חרב עלי הסרטן חזר איך ממשיכים מכאן.
אני מיואש ומדוכא |
|
|
| |
|
|
מבינה מאד את הרגשתך.
מחפשת מילים ולא מוצאת.
אני מזמינה אותך ליצור קשר ונשוחח בנושא.
אורית- 03-5721614 |
|
|
| |
|
|
האגודה למלחמה בסרטן והמרכז הרפואי לין חיפה שמחים להזמינכם/ן ליום עיון אונליין בנושא סרטן שד מתקדם, שיתקיים ביום 2.2.2021 בשעה 10:00. יום העיון מיועד לחולות ולבני/ות משפחותיהן, והינו ללא תשלום! יש להירשם מראש. |
|
כתובת אינטרנט נלווית: | לפרטים נוספים ולהרשמה לחצו כאן | |
|
| |
|
|
האגודה למלחמה בסרטן והמרכז הרפואי הדסה שמחים להזמינכם/ן ליום עיון אונליין למחלימות מסרטן השד, שיתקיים ביום 4.2.2021 בשעה 17:00. יום העיון מיועד למחלימות מסרטן השד, ולבני/ות משפחותיהן, והינו ללא תשלום! יש להירשם מראש. |
|
כתובת אינטרנט נלווית: | לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן | |
|
| |
|
|
האגודה למלחמה בסרטן שמחה להזמינכם/ן למפגש אונליין ב- LIVE בנושא סרטן צוואר הרחם, שיתקיים בתאריך: 20 בינואר 2021 יום רביעי בשעה 10:00. ההשתתפות בחינם, אך יש להירשם מראש |
|
כתובת אינטרנט נלווית: | לפרטים נוספים והרשמה | |
|
| |
|
|
היי, לפני כחודשיים בנותיי איבדו את אביהן לאחר מאבק עיקש במחלת הסרטן,
בתי בת ה 15 מאד רוצה סיוע/תמיכה.
היא לא מעוניינת בטיפול פסיכולוגי אלא יותר תמיכה מילדים בני גילה
שחווים את אותו הדבר. היא רוצה להכיר בני נוער כדי לא להרגיש לבד.
היכן ניתן למצוא קבוצות מסוג זה ?
המון תודה
|
|
|
| |
|
|
צרי עמי קשר ונשוחח בנושא
אנסה לסייע ולכוון בהתאם
אורית-03-5721614 |
|
|
| |
|
|
היי אורית
אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר
תודה |
|
|
| |
|
|
|
|
האגודה למלחמה בסרטן מזמינה אתכם למפגש LIVE
על כל מה שלא ידעתם על שיקום מקצועי בביטוח לאומי - לחולי סרטן ולמחלימים.
ב-13.1.21 בשעה 10:00 תעביר מילי שורצמן, מנהלת תחום שיקום בביטוח לאומי, הרצאה בזום על תנאי הזכאות לשיקום על אפיקיו הרבים: סיוע בהשתלבות בעבודה, אבחון מקצועי, מסלולי לימוד ועוד.
ההרצאה ללא עלות אך יש להירשם מראש.
|
|
כתובת אינטרנט נלווית: | להרשמה | |
|
| |
|
|
שלום אורית,
אחותי מתגוררת באזור כרמיאל, לא ניידת כרגע. מחפשת עבורה טיפול נפשי באזור שלה, או בזום. איפה אפשר לברר? בקופה לא עזרו לי. תודה מראש. |
|
|
| |
|
|
מציעה שתפני אלי טלפונית ואנסה לכוון ולסייע בהתאם
אורית-03-5721614 |
|
|
| |
|
|
שלום רב, קרובת משפחה עתידה להתחיל בראשון הקרוב סבבים של כימו' באיכילוב. היא וכל שאר המשפחה גרים בצפון הארץ. אנחנו מחפשים סידור לימים שמיד אחרי הכימו' כדי שתשאר קרובה לאיכילוב. בדקתי עם מעון צ'ארלס קלור אבל הם סגורים בשישי ושבת. האם יש עוד אפשרויות? האם יש זכאות למשהו דרך קופת החולים- כללית?
תודה רבה מראש! |
|
|
| |
|
|
צרו עימנו קשר מחר נסייע ונכוון בהתאם
פנו למחלקת שיקום ורווחה לעו״ס דנה רכבי הלר
03-5721647
|
|
|
| |
|
|
צריכה עזרה, אני פשוט מתוסכלת, צריכה למצוא מסמכים שהתלוננתי על תסמינים שאכן בסוף התגלה הסרטן ביטוח לאומי משחק עם התאריכים לפני גיל 62 ואחרי, קופת חולים מסתירה מסמכים, והשבוע רופא אחת אמרה אין זמן לכתוב את כל התלונות,,,רופא שניה התעלמה המלצה לעשות לי בדיקה, ועוד ועוד, מה עושים פניות הציבור של הכללית אחת מעבירה אותי לשניה,,,מנהלת המרפאה חדשה מתביעת רשלנות , ולא הוציאה לי כמה מסמכים, מכון מור שדם נמצאים המסמכים לא הכול נמסר לי וחבר הרבה חומר, מה עושים יאוש פשוט יאוש, אני זקוקה לעזרה מביטוח לאומי לכן חיפשתי את המסמכים אבל הכללית חוששת מתביעת רשלנות , ואכן הם יודעים מדוע,,, |
|
|
| |
|
|
צור עמנו קשר וננסה לכוון בהתאם.
אורית -03-5721614 |
|
|
| |
|
|
האגודה למלחמה בסרטן שמחה להזמינכם/ן לימי עיון בנושא סרטן, ולמגוון הרצאות לחולים ומחלימים:
• ב- 27.12.20 בשעה 17:00 מומחי איכילוב במפגש live בנושא סרטן שלפוחית השתן.
לפרטים והרשמה לחצו כאן
• ב- 28.12.20 בשעה 10:00 יתקיים יום עיון של האגודה למלחמה בסרטן, עם טובי המומחים, בנושא סרטן הכבד.
לפרטים והרשמה לחצו כאן
• ב- 30.12.20 בשעה 11:30 יתקיים יום עיון של האגודה למלחמה בסרטן עם מומחי הדסה, בנושא גידולים נוירו אנדוקריניים.
לפרטים והרשמה לחצו כאן
• בין 4.1.21-8.3.21 האגודה למלחמה בסרטן מזמינה מחלימים ומחלימות ממחלת הסרטן, ואת בני משפחותיהם להצטרף לסדנת 'מחלימים לחיים בריאים' מחוז דרום. מטרת הסדנה לשפר את איכות החיים של המחלימים ושל בני משפחותיהם, להדריכם להמשך חיים בריאים ולעודד אותם לחזור לחיים פעילים ומלאים. ההרצאות יתקיימו אונליין. יש להרשם מראש.
לפרטים והרשמה לחצו כאן
|
|
|
| |
|
|
ניסיון נוסף לגיוס נבדקות עקב שינוי באוכלוסיית המחקר.
שלום לכן,
לצורך המחקר שלי מחפשת כעת אחר נשים אשר מחלימות מסרטן השד בגילאי 50 ומעלה.
המחקר עוסק בטיפול הורמונלי לנשים שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן.
שימו לב, עד כה המחקר היה רלוונטי עבור נשים עד גיל 45 וכעת רלוונטי עבור נשים בגילאי 50 ומעלה.
אודה לכן מאוד אם תוכלו לענות על השאלון במידה והוא רלוונטי עבורכן.
השאלון אנונימי, מיועד לנשים דוברות עברית, אשר מחלימות מסרטן שד שאינו גרורתי.
תודה רבה,
שירן 😊
https://mta.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_88M86ymghuIEToV
|
|
כתובת אינטרנט נלווית: | קישור לשאלון | |
|
| |
|
|
האגודה למלחמה בסרטן והמרכז הרפואי סורוקה שמחים להזמינכם/ן ליום עיון אונליין בנושא סרטן שד שיתקיים ביום 5.1.2021 בשעה 11:00. יום העיון מיועד לחולות, מחלימות, ולבני משפחותיהן, והינו ללא תשלום! יש להירשם מראש. |
|
כתובת אינטרנט נלווית: | למידע ולרישום לחצו פה | |
|
| |
|
|
האגודה למלחמה בסרטן והמרכז הרפואי שערי צדק שמחים להזמינכם/ן ליום עיון אונליין בנושא סרטן שד שיתקיים ביום 22.12.2020 בשעה 10:00. יום העיון מיועד לחולות, מחלימות, ולבני משפחותיהן, והינו ללא תשלום! יש להירשם מראש.
|
|
כתובת אינטרנט נלווית: | למידע ולרישום לחצו פה | |
|
| |
|
|
לצורך המחקר שלי מחפשת כעת אחר נשים אשר מחלימות מסרטן השד בטווח הגילאים 20-45.
המחקר עוסק בטיפול הורמונלי לנשים צעירות שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן.
שימו לב, עד כה המחקר היה רלוונטי עבור נשים עד גיל 40 וכעת רלוונטי עבור נשים עד גיל 45.
אודה לכן מאוד אם תוכלו לענות על השאלון במידה והוא רלוונטי עבורכן.
השאלון אנונימי, מיועד לנשים דוברות עברית, אשר מחלימות מסרטן שד שאינו גרורתי.
תודה רבה,
שירן 😊 |
|
|
| |
|
|
ערב טוב!
אימי לאחר כריתה תת מלאה של הקיבה על רקע ממאירות. ממתינה לתחילת טיפול כימותרפי.
היא נמצאת כרגע בחופשת מחלה. האם היא זכאית לקצבת נכות כללית? או שלא מאחר ועדיין מוגדרת כעובדת? היא בת 65, אז אני מבינה שקצבת סיעוד גם לא רלוונטית עבורה.
שאלה נוספת: מה ההליך מבחינת קבלת תו נכה? באתר של משרד הבריאות אין שום מקום שמפנה למידע על כך.
תודה גדולה! |
|
|
| |
|
|
בהמשך לשיחתנו הטלפונית, פני אלינו בהמשך במידה ותתעוררנה שאלות נוספות.
בשורות טובות, אורית |
|
|
| |
|
|
תבורכו על כל העשייה האדירה שלכם!
שבוע טוב! |
|
|
| |
|
|
שלום,
במסגרת לימודי התואר השני בנוירו-פסיכולוגיה שיקומית, אני עורכת מחקר העוסק בטיפול הורמונלי לנשים צעירות שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן.
אודה לך מאד אם תוכלי לענות על השאלון במידה והוא רלוונטי עבורך.
השאלון אנונימי, מיועד לנשים דוברות עברית, בטווח הגילאים 20-40, אשר מחלימות מסרטן שד לא גרורתי.
תודה רבה,
שירן. |
|
|
| |
|
|
שלום רב, אבא שלי חולה סרטן במצב סיעודי, מצבו הנפשי מאד ירוד .
האם יש שירות של פסיכולוג שמגיע לבית (גרים באיזור השרון) ?
מאד קשה להניע אותו פיזית בגלל מצבו הסיעודי |
|
|
| |
|
|
יחידה לטיפולי בית הקיימת בכל קופת חולים בה החולה מבוטח כולל צוות רב מקצועי של רופא אחות ועובדת סוציאלית ומגיעה לבית החולה המטופל במסגרת הבית.
נתן לפנות לשירות הזה ולקבל מענים בהתאם.
פנו אלינו וננסה לכוון ולסייע לכם בהתאם.
טלפון: 1800-200-444
|
|
|
| |
|
|
אבא שלי חולה בסרטן לוקמיה והוא עצמאי האם המדינה צריכה לשלם לו ?
והאם יש דברים שכידאי לדעת (לא ממש משתף) |
|
|
| |
|
|
על מנת שאוכל לסייע ולכוון במדויק עבורכם חסרים לי פרטים רבים.
צרו עמנו קשר וננסה לסייע בהתאם.
מחלקת שיקום ורווחה: 03-5721678 |
|
|
| |
|
|
האגודה למלחמה בסרטן מזמינה ליום עיון לנשים המתמודדות עם סרטן השד - "לחגוג את החיים" שיערך ביום שלישי, 20.10.20 החל מהשעה 10:00 בבוקר, און ליין בלייב. יום העיון מיועד לחולות, מחלימות ולבני משפחותיהן, והינו ללא תשלום! יש להירשם מראש. למידע ולרישום: https://tinyurl.com/y3wb5e7x |
|
|
| |
|
|
היי ערב טוב, ילד בן 4 מסרב לקחת כדורים ונעגח מקטישה שלהם. שמעתי שיש בית מרקחת מיוחד שמכין סירופ בטעם ענבים לילדים... אשמח לסיוע בפרטי קשר תודה ורק בריאות והחלמה לכולנו |
|
|
| |
|
|
פני לשירותי המידע המתקדמים של האגודה למלחמה בסרטן בנושא. טלפון: 0-572608 info@cancer.org.il |
|
|
| |