|
|
|
|
|
|
|
ד'ר ירושלמי שלום,
אובחנתי במאי 19 בסרטן שד מקומי ( 4- 5 סמ') ללא בלוטות מסוג: ilc עם er חיובי, pr שלילי , her2 +2, ו fish שלילי.
אונקוטייפ rs- 34
עברתי ניתוח להסרת הגידול, כימותרפיה t- ac.
סיימתי כימותרפיה ב 2/ 20 ובצעתי 12 הקרנות.
לפני כחודש אובחן פיזור כבדי כבד וביופסיית כבד העלתה סרטן שד גרורתי עם אותם המאפיינים.בפט ראו מעט גידול בעצם.
הומלץ על טיפול בפסלודקס+ ביולוגי.
על איזו סוג תרופה ביולוגית הייתי ממליצה בהתחשב במאפייני הגידול והחזרה המהירה מספר חודשים אחרי סיום הכימו.
תודה רבה מראש! |
|
|
| |
|
|
|
|
התחלתי עם סרטן שד מקומי.במשך שנה עברתי כימותרפיה הקרנות ובהתחלה לטרוזול ואחר כך טמוקסיפן.
אני עם הר 2 חיובי ועכשין התבשרתי שזה עבר לכבד.שאלתי איך קורה כזה דבר שמיד יש גרורות.
סוג הסרטן שלי הוא ilc עם קולטנים לאסטרוגן.
אני בת 66 לא היו בלוטות נגועות מההתחלה.
תודה |
|
|
| |
|
|
סוג הש סרטן שלי חיובי לקולטן ההורמונלי. הדרך כלל איזה תרופה הורמונלית נותנים לסוג סרטן זה. אני יודעת שיש כמה סוגי תרופות הורמונליות. מניסיון שלכם איזה סוג בדרך כלל נותנים תודה מראש אני בת 65 |
|
|
| |
|
|
שלום עברתי טיפול כימי בac וטקסול תמחילה הקרנות 16 פרקציות Hers 2 שלילי גידול lc הורמונלי. שאלתי מתחיל מתחיל בטיפול הורמונלי בלוטות לימפה לא נגועות אני בת 65 תודה מראש |
|
|
| |
|
|
אהלן התחלתי טקסול כל שבועיים התגובות היו קשות ויורידו לטקסול כל שבוע. הופיעה לי פריחה על הרגליים. למה מופיעה פריחה האם אני צריכה ללכת למיון אונקולוגי |
|
|
| |
|
|
אהלן אני כבר אחרי ניתוח שד בלי גרורות. עשיתי 4 ac ואמורה לעשות 4 טקסול. האם עושים הפסקה אחרי ac.לתת לגוף להתאושש או אחרי שבועיים מתחילים עם הטקסול. יצא לי אונקוטייפ 34 ולכן עושה כימותרפיה |
|
|
| |
|
|
אם אני לוקחת טקסול האם אני צריכה לעשות כל שבוע בדיקת דם הבנתי שבקסול הספירות לא יורדות האם זה נכון. מה ההעדפה לעשות טקסול כל שבוע או כל שבועיים מהם החסרונות והיתרונןת תודה רבה |
|
|
| |
|
|
אהלן מתי מתחילים בהקרנות אם עושים טיפול אחרון בטקסול בממוצע כמה הקרנות עושים תודה רבה |
|
|
| |
|
|
אני בת 66 גילו לי גוש הורמונלי אני ממוצא עיראקי . אפשר הסבר על הבדיקה הגנטית הם כדאי שרק הבת שלי תעשה או שחשוב שגם אני אעשה. המידה ואני נושאת את הגן איזה טיפול אני צריכה לקבל אחרי טיפול בacוטקסול תודה רבה |
|
|
| |
|
|
אהלן עשיתי טיפול כימי שני בac בטיפול הראשון היו לי כאבי ראש ועיניים ארבעה ימים לקחתח אוםפרדקס ודקסמטזון ארבעה ימים אין לי בחילות וצרבות האם יכול להיות שאומפרדקס עושה את כאבי הראש אופלגין ןאקמול לא עוזרים בכלל האם אני יכולה לא לקחת היום את האוםפרדקס אחרי שלושה ימים של סבל מה יכול לעזור להפסקת כאבי הראש גם בטיפול השני אותן כאבי ראש |
|
|
| |
מקרא: |
הודעה מקורית |
תגובה עם תוכן |
תגובה ללא תוכן |
קובץ מצורף |
הודעה חדשה |
|
הדפס הודעה |
שלח הודעה לחבר |
סגירת תוכן ההודעה |
קישור להודעה |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
מנהלי הפורום פרופ' רינת ירושלמי
מנהלת יחידת השד, מרכז דוידוף, המרכז הרפואי רבין - בילינסון".
בעלת תואר פרופסור קליני מטעם אוניברסיטת תל אביב.
עבדה 3 שנים במכון לסרטן בוונקובר, בריטיש קולומביה, קנדה, שם עסקה במחקר ועבודה קלינית בתחום סרטן השד.
מחקריה התפרסמו בעיתונות המקצועית.
דר' תהילה מנס
מנהלת היחידה לכירורגית שד, מרכז רפואי סוראסקי תל אביב.
מרצה בכירה בחוג לכירורגיה, בית ספר לרפואה, אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אייל וינקלר
מנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בביה"ח ע"ש שיבא, תל השומר.
מנהל תחום שחזורי שד במרכז מירב לטיפול בסרטן השד, בי"ח שיבא, תל השומר.
כיהן כיו"ר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית משחזרת ואסתטית בשנים 2005 - 2009.
חבר ועדת העדכון של האגודה למלחמה בסרטן בנושא סרטן השד.
תנאי השימוש בפורום: התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד. נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים. |
|
|
|
|