|
דוקטור יכול להיות שהממצאים האלה מצביעים על לוקימיה לימפטית |
|
|
| |
|
היי פרופסור כתבתי לך לפני כמה ימים
https://www.cancer.org.il/forums/message.aspx?fid=16&mid=75261
רציתי לעדכן ששלחו אותי לCT בטן חזה אגן שוב וחזרו תוצאות הבדיקת דם
אשמח שתעזרי לי לפענח את 2 הדברים היחידים שיצאו לא תקינים
WBC - 13.27 *10^3/ul
NEUT.abs 9.57 *10^3/ul
2 הבדיקות היחידות שקשורות להמטולוגיה יצאו קצת לא תקינות אפשר הסבר מהידע העצום שלך האם זה נורמלי?
|
|
|
| |
|
היום הייתי אצל הרופא משפחה שלי שהביא לי שוב הפנייה לCT חזה בטן ואגן בפעם השנייה השנה.
הבלוטות לפי דעתו תקינות אבל הכאבי גב החריפים בלילה מחשידים אותו קצת אני ממש לא רגוע ואשמח להגיע אלייך לפגישה על סמך הניסיון הרפואי העצום ביותר שיש לך אולי את מהיחידות שיוכלו להרגיע אותי
המצב חמור אני כבר לא מתפקד ביום רק בוכה וחרד. תאמת דוקטור החוסר וודאות יותר גרוע מהכל אני מאוד רוצה להגיע אלייך לפגישה איך אני קובע את זה(אני מבאר שבע) |
|
|
| |
|
שלום לך פרופ בן יהודה. שמי ירין, בחור צעיר בן 20. שכבר מזה שנה וחצי סובל מבלוטות לימפה בגוף וחושד שיש לי סרטן כבר שנה וחצי ושהכל אבוד. אסביר את הכל מההתחלה - לפני שנה וחצי גיליתי בלוטה בבית שחי לא ייחסתי חשיבות היא הייתה ממש קטנה. ואז גדלו 2 בלוטות נמושות סבמנדיבולרי משמאל ובמרכז הלסת,2 בלוטות לימפה במפשעות שהיו קטנות באותו תקופה ועכשיו בגודל של 2 סנטימטר. מפה נשלחתי לצילום CT שהדגים מספר noudels(נודלים קטנים) בריאות בגודל של 4 מ''מ . הרופאים אמרו שהכל טוב ולבוא למעקב ושהבלוטות ככה בגלל שאני רזה מאוד(היה לפני שנה וחודשיים) אומר על עצמי שאני היפוכונדר ברמה קשה, אז כל דבר קטן ישר מלחיץ אותי אבל החודשיים האחרונים היו סיוט. התנפחו 2 בלוטות חדשות אחת מאחורי האוזן לכיוון הצוואר ועוד אחת שנקראת "occipital "
אני מרגיש אותה וכל האזור נפוח ועד היום שום בלוטה שגדלה לי לא נעלמה. אבל הדבר שהכי מחשיד אותי יותר מהבלוטות ואני גם חושב שזה קשור לזה - כמעט שלושה חודשים יש לי כאבי גב תחתון רק בלילה! כאבים מוזרים שאין להם הסבר בצד אחד כאבים חזקים כמו דקירה. אני לא יודע מה לעשות אני מפחד שאיחרתי תמועד ושמאוחר מידי אני כלכך מפחד אני חושב שהסיכוים שיש לי סרטן גבוהים מאוד ושחיכיתי מלא זמן יקר. אני כל היום חושב רק על זה ומת מפחד. שאלה לי אלייך פרופ בן יהודה יכול להיות שהממצאים שתיארתי יכולים להיות גם סתם דלקות או בלוטות שנפוחות בגלל שאני רזה?(אציין שהבלוטות במפשעות גדלו מאוד)
התורים להמטולוג לוקחים חודש ומעלה רק המחשבה על זה גורמת לי לסיוטים
מרגיש אבוד וחסר טעם לחיים כמעט בטוח שיש לי סרטן כלשהו אני רק בן 20
בבקשה זריקת הרגעה דוקטור |
|
קובץ תמונה נלווה: מציין CT לפני שנה וחצי |  | |
|
| |