|
תנאי שימוש בפורומים
פורום גידולי ראש וצוואר נועד לתת מענה אמין ומעודכן בכל הנוגע לסרטן ראש - צוואר: גידולים בגרון, לשון, הפה והלוע, הלוע האפי ובמערות האף. מנהלי הפורום יעניקו מענה לשאלותיכם, כל אחד בתחום התמחותו: פרופ' דואק - כירורגית, בתחום הניתוחי והגב' פרידה קורנברוט - קלינאית תקשורת, בתחום שיקום הבליעה והלעיסה, הקול והדיבור. |
|
|
|
שלום ביצעתי mri והרופא יקבל אותי רק עוד שבועיים כרגע אני רוצה לדעת אם הכל תקין או להקדים את התור
תאור הממצאים:
בגובה אינפרה טנטוריאלי:
המעבר הקרניוצרבקלי בטווח התקין. גזע המח וצרבלום תקינים. ללא הדגמת תת"מ בגומה אחורית. מסילות השמע סימטריות, ללא האדרה פתולוגית בקטע האנדוקנלרי וחוץ מוחי עם ציסטרנות CPA סימטריות ופנויות. מבנים של אוזן פנימית וקומפלקס עצבים 7 ו 8 שמורים. V4 מדיאני לא מורחב. ציסטרנות הבסיס חופשיות. מערכת הורידית סב דורלית אינפרה טנטוריאלית פתוחה
בגובה סופרהטנטוריאלי:
חדרי המח וחלליו תקינים, בגודל ובמיקום )תואמים לגיל( קו האמצע שמור. היפוקמפים סימטרים ותקינים ללא הדגמת אטרופיה. אין לראות תהליך תופס מקום האדרתי אינטרה או אקסטרה אקסיאלי, סופרה טנטוריאלי. אין לראות מוקדי אות מוגבר בFLAIR וT2 בחומר הלבן הפריוונטריקולרי או סב קורטיקלי. ללא עדות לנגעים דמיאליניטיבים בחומר הלבן.
אין עדות לאירוע איסכמי טרי ע"פ מפות הדיפוזיה DWI There is no restricted diffusion on DWI/ADC ללא עדות לתוצרי פירוק דם בתמונת הSWI. ללא הדגמת קברנומה או cerebral micro hemorhage אות זרימה תקין מכלי הדם התוך גולגולתיים ללא עדות לכלי דם אנבריטיים או מלפורמציה ואסקולרית.ללא עדות לטרומבופלביטיס. אוכף התורכי מכיל היפופיזה בעלת צורה ומידה תקינה. הרניאציה של הנוזל של הציסטרנה האופטו כיאזמטית בתוך הסלה, עם דחיקה של הפרנכימה ההיפופיזלית באספקט התחתון של הסלה. ללא הדגמת הידרוצפלוס.
ארובות עיניים סימטרים ללא הדגמת EXOPHTALMIA דרכי ראיה סימטריות. ללא עדות לאטרופיה אופטית או ניוריטיס.תצלובת הראייה במקום. סיגנל הגולגולת תקין.ללא עדות לסינוסיטיס פעיל. .
.

|
|
|
| |
|
|
Mri מוח פענוח עוד שבועיים ממש סובלת |
|
|
| |
|