|
יש מלנומה גרורתית, ב 6 מוקדים, עשיתי 3 טיפולים אימונותרפים, אני עושה עוד טיפול ואחרי זה בדיקות הדמיה, אבל, ההרגשה שלי פסימית, שהטיפולים לא עובדים, מה עושים אם במקרה כזה? |
|
|
| |
|
שלום
אני בן 44 ויש לי מלנומה גרורתית, היה לי 2 מחזורים של אימונותרפיה, רציתי לשאול משהו, אם הטיפול יעיל ועובד בכל זאת יכולות לצוץ גרורות חדשות? |
|
|
| |
|
תודה רבה פרופסור שכטר
יש לי עוד שאלה, אתמול התחיל אצלי כאב בינוני (לפעמים חזק) בחזה, במהלך השינה אין לי,האם זה בגלל הגרורות הרבות שיש לי בריאות? או יכול להיות שמתבטא כתופעת לוואי של הטיפול? |
|
|
| |
|
שלום רב
אני בן 44, לפני כחודש תוצאות בדיקות הפיט סי טי וMR הדגימו אצלי גרורות מלנומה בבלוטות הלימפה שמפשעה, בבלוטות האגן, סקרום, פיזור גרורתי נרחב בריאות, באדרנל שמאל ומוח, לפי האונקולוגית יש לי סיכוי של 60% על כל המוקדים, ו80% לגבי גרורות שבמוח...אני מודע שאני במצב קשה, התחלתי בטיפול אמונותרפי, כבר היו לו 2 טיפולים, היו לי כאבים / לחץ בחזה, נעלמו אחרי 10 ימים מהטיפול הראשון, אתמול הרגשתי שחזר, והיום פעם הראשונה הייתה לי השתעלות מלווה בליחה בצבע אדום שחור, איך אפשר לפרש את זה?..אני רוצה לדעת אם הטיפול הזה עובד באופן אחיד על כל המוקדים או שזה משתנה בהתייחס למוקד? זה יכול לעבוד יותר יותר במוקד אקס מאשר במוקד ואיי? |
|
|
| |