בתאריך ה-3 בפברואר 2025 התכנסנו הצוות והמתנדבים בסניף נתניה לישיבת חשובה ומעשירה במיוחד. מטרת המפגש הייתה לדון יחד בדרכים לייעל ולשפר את הפעילות השוטפת, תוך התמקדות בצרכים וברעיונות חדשניים.
במהלך הישיבה, עברנו על כלל הפעילויות הדורשות תגבור מתנדבים, דנו באתגרים ובתחומים הזקוקים לשיפור, והעלינו יחד רעיונות חדשים שיכולים לקדם ולייעל את עבודתנו המשותפת.
כיבדו אותנו בנוכחותם ובניסיונם המתנדבים המסורים: אלי ראג'ואן, ג'קי וויבה, רחל יונה, מזל חשאי, אברהם זלצמן ונעמי ג'אן. כל אחד מהם תרם מניסיונו ומידעו האישי, והדיונים היו פורים ומלאי השראה. האווירה הייתה נעימה ומעצימה, תוך שיתוף פתוח של מחשבות והצעות לשיפור.
המפגש הדגיש שוב את חשיבותה העצומה של תרומת המתנדבים לעשייה היום-יומית שלנו, והמחיש כיצד עבודת צוות אמיתית יכולה להוביל לשינויים משמעותיים.
תודה ענקית לכל מי שהשתתף – יחד נמשיך לפעול, להשתפר וליצור שינוי חיובי בקהילה!
