אירוע התרמה

פורסם ב: 19.3.2025

ביום רביעי בערב, 19 במרץ 2025, התקיים באשדוד נשף ההתרמה השנתי של סניף האגודה למלחמה בסרטן, לאחר שנדחה בשנה שעברה בשל מלחמת "חרבות ברזל". בנשף השתתפו כ-170 מתנדבים, תורמים ואורחים, כולל נציגים של בתי ספר שהשתתפו במבצע "הקש בדלת" 2024.

הערב הונחה בחן ובהומור על ידי אירמה צור האגדית. נכחו בו גם מנכ"ל האגודה, משה בר חיים, ומנהלת הסניפים שיר בוטל צור, מירי מור יוסף עו"ס מחוז דרום וחגית אלבז רכזת המתנדבים.  את ראש העיר אשדוד ייצג יצחק גל, שבירך את התורמים והודה על פעילות האגודה.

האורחים נהנו מארוחת ערב חמה ומטעימה, ומהופעה מוזיקלית מרגשת של רוני ואורנה, בליווי עופר על הבוזוקי, ששרו משירי ארץ ישראל היפה. נמכרו כרטיסי הגרלה, כאשר הזוכים קיבלו מתנות יקרות ערך כמו טבעת זהב, שמלה מעוצבת וסוף שבוע במלון.

הנשף היה שיאו של מפגש קהילתי חשוב ומסורתי, אשר מתקיים בזכות תורמים נדיבים שמאפשרים את המשך פעילותה החשובה של האגודה.

רוצים להישאר מעודכנים?
הרשמו לניוזלטר שלנו