השבוע נערך מפגש מעשיר בסניף בת ים של האגודה למלחמה בסרטן, תחת הכותרת: 'אכילה, רגשות, ומה שביניהם'. ההרצאה, שהועברה על ידי המתנדבת מירי כליפה, התמקדה בנושאים הקרובים ללב כולנו: אכילה רגשית והאמצעים למניעתה, אכילה במידה ובמודעות ושליטה באוכל.
ההרצאה כללה : כלים פרקטיים, עצות לתזונה בריאה ומחזקת בתקופת החורף. חוסן נפשי, טיפים לאהבה עצמית וקבלה, גם בימים של אכילה מופרזת ומודעות, הבנת הקשר שבין רגש לדפוסי האכילה שלנו.
המרצה, מירי כליפה, היא אשת חינוך ותיקה ומתנדבת פעילה בסניף בת ים, שהתמחתה בתחום התזונה הבריאה.
ההרצאה הינה חלק מפעילות קידום אורח חיים בריא.
