|
חזרה לי לימפומה נון הודג׳קין .מרגינל.לאחר שנתיים וחצי הפוגה לאחר טפולים כימיים וביולוגיים הלויקוציטיפ עלו במהירות ל75
המוגלובין ירד מ 13 ל12.2 בסונר בטן הודגמה בלוטת לימפה בשער הכבד בגודל 2 ס״מ.אין סמפטומים. סיבה חהתחלת טיפולים?תודה על תשובתך. |
|
|
| |
|
לפני מס שנים אובחנתי בלימפומה נון הודג’קין כנראה מרגינלאז זה התבטא בעליה בלויקוציטים ולימפוציטים ללא בלוטות מוגדלות טופלתי בטיפולים cvpr ובמטרה .הייתי בהפוגה קרוב ל 3 שנים .לאחרונה בדיקות הדם מראות עליה מהירה של לויקוציטים ההמוגלובין יציב .באולטראסאונד בטן אובחן טחול מוגדל ובלוטת לימפה בגודל 2 ס״מ בשער הכבד שגם מוגדל…האם עלי להקדים תור להמטולוגיה יש דחיפות?האם אצרך לעבור ביופסיה ?סימן להתחלת טיפולים?קצת משקשקת.יש לי תור להמטט בעוד שבועיים.אשמח לקבל חוות דעת.יש לציין שמרגישה טוב .למעט בעיות של רגישות במערכת העיכול.תודה |
|
|
| |
|
תודה על תשובתך בנידון.התחלת חוזרת של טפולים .
אחרי טיפולים כימיים וביולוגיים והפוגה של שנתיים חצי ,המחלה חזרה להיות פעילה ,אסימפטומטית ,עליה מהירה של לויקוציטים ,כנראה אחזור על טפולים.האם מותר לי להתחסן לקורונהז |
|
|
| |
|
לפני שנתיים וחצי סיימתי טפול cvpr ומבטרה לאחר שאוחנתי בלימפומה נוו הודג׳קין.כנראה מרגינל.לא הצליחו למצוא בלוטה על מנת לעשות ביופסיה.לאחרונה בספירת הדם יש עליה מהירה של לויקוציטים בסביבות 30.ההמטולוג אמר שעדיין אין שינויים בערכים אחרים ועדיין לא מתחיל טיפול.אין לי סימפטומים ,גם בפעם הקודמת לא היו.
מה דעתך?איזה טיפולים היית מציעה?ומתי מחליטה על תחילת טיפול?
תודה על תשובתך. |
|
|
| |
|
לפני3 שנים עברתי 6 טיפולים כימיים וביולוגיים ללימפומה כנראה מרגינל.
בבדיקות דם אחרונות לויקוציטים קפצו מ 7,000 ל 20000,אין סימפטומים וגם לא היו בפעם קודמת.
זו סיבה להתחיל טיפולים? |
|
|
| |