|
|
פורום תמיכה רגשית לחולי סרטן ובני משפחה ומידע על זכויות ושירותים
|
|
|
תנאי שימוש בפורומים |
|
|
|
ניסיון נוסף לגיוס נבדקות עקב שינוי באוכלוסיית המחקר.
שלום לכן,
לצורך המחקר שלי מחפשת כעת אחר נשים אשר מחלימות מסרטן השד בגילאי 50 ומעלה.
המחקר עוסק בטיפול הורמונלי לנשים שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן.
שימו לב, עד כה המחקר היה רלוונטי עבור נשים עד גיל 45 וכעת רלוונטי עבור נשים בגילאי 50 ומעלה.
אודה לכן מאוד אם תוכלו לענות על השאלון במידה והוא רלוונטי עבורכן.
השאלון אנונימי, מיועד לנשים דוברות עברית, אשר מחלימות מסרטן שד שאינו גרורתי.
תודה רבה,
שירן 😊
https://mta.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_88M86ymghuIEToV
|
|
כתובת אינטרנט נלווית: | קישור לשאלון | |
|
| |
|
|
לצורך המחקר שלי מחפשת כעת אחר נשים אשר מחלימות מסרטן השד בטווח הגילאים 20-45.
המחקר עוסק בטיפול הורמונלי לנשים צעירות שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן.
שימו לב, עד כה המחקר היה רלוונטי עבור נשים עד גיל 40 וכעת רלוונטי עבור נשים עד גיל 45.
אודה לכן מאוד אם תוכלו לענות על השאלון במידה והוא רלוונטי עבורכן.
השאלון אנונימי, מיועד לנשים דוברות עברית, אשר מחלימות מסרטן שד שאינו גרורתי.
תודה רבה,
שירן 😊 |
|
|
| |
|
|
שלום,
במסגרת לימודי התואר השני בנוירו-פסיכולוגיה שיקומית, אני עורכת מחקר העוסק בטיפול הורמונלי לנשים צעירות שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן.
אודה לך מאד אם תוכלי לענות על השאלון במידה והוא רלוונטי עבורך.
השאלון אנונימי, מיועד לנשים דוברות עברית, בטווח הגילאים 20-40, אשר מחלימות מסרטן שד לא גרורתי.
תודה רבה,
שירן. |
|
|
| |
|
|
שלום, במסגרת לימודי התואר השני בנוירו-פסיכולוגיה שיקומית, אני עורכת מחקר העוסק בטיפול הורמונלי לנשים צעירות שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן. אודה לך מאד אם תוכלי לענות על השאלון במידה והוא רלוונטי עבורך. השאלון אנונימי, מיועד לנשים דוברות עברית, בטווח הגילאים 20-40, אשר מחלימות מסרטן שד לא גרורתי. תודה רבה, שירן. |
|
|
| |
|
|
שלום לכן, אני עורכת מחקר העוסק בטיפול הורמונלי לנשים צעירות שחלו בסרטן השד והשפעותיו על חייהן. אודה לכן מאוד אם תוכלו לענות על השאלון (השאלון אנונימי). השאלון מיועד לנשים דוברות עברית, מעל גיל 18, אשר מחלימות מסרטן שד לא גרורתי. (השאלון מיועד גם כן לנשים מעל גיל 40 אשר נוטלות טיפול הורמונלי ונשים מתחת לגיל 40 אשר אינן נוטלות טיפול הורמונלי).
שיתוף הפעולה שלכן חשוב, שכן אני מנסה לאסוף מידע ולברר על אודות איכות החיים שלכן בתקופה חשובה זו. מענה על השאלון לוקח כ- 30 דקות. מחקר זה נעשה במסגרת לימודיי לתואר שני בפסיכולוגיה, בהנחייתה של ד"ר מיכל בראון, פסיכולוגית שיקומית ופסיכו-אונקולוגית במרכז הרפואי שערי צדק. תודה רבה, שירן.
|
|
|
| |
מקרא: |
הודעה מקורית |
תגובה עם תוכן |
תגובה ללא תוכן |
קובץ מצורף |
הודעה חדשה |
|
הדפס הודעה |
שלח הודעה לחבר |
סגירת תוכן ההודעה |
קישור להודעה |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
מנהלת הפורום אורית שפירא, עו"ס (MSW), מומחית בתחום הבריאות
מנהלת מחלקת שיקום ורווחה של האגודה למלחמה בסרטן וחברת הנהלת 'האגודה הישראלית לפסיכואונקולוגיה'.
מנחת קבוצות בכירה באגודה (קבוצת בוגרים צעירים, קבוצת נשים צעירות וסרטן, קבוצת בני זוג לנשים חולות, הורים שכולים ועוד) ואחראית על עדכון המידע בנושא 'זכויות ושירותים, מידע לחולי סרטן'.
בוגרת תואר שני בהצטיינות בעבודה סוציאלית (MSW), אוניברסיטת תל אביב. מומחית בתחום הבריאות. בעבר עובדת סוציאלית, המחלקה האונקולוגית, מרכז רפואי תל אביב (איכילוב) והעובדת הסוציאלית ב'הוספיס בית' של האגודה למלחמה בסרטן, תל השומר.
תנאי השימוש בפורום: התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד. נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים. |
|
|
|
|