שרשור ההודעה
 10/06/19 23:28   לוזית  הודעה מקורית   האם יש סיכון בנטילת לוקרין לפני ביופסיה

אני סובלת ממנורגיה מזה מספר חודשים ואני מותשת.

הומלץ לי להתחיל טיפול בלוקרין.

במקביל, נמצאה ציסטה חשודה בבדיקת ממוגרפיה וUS ונשלחתי ללקיחת ביופסיה.

גנטית נבדקתי בעבר ואין מוטציות הקשורות לסרטן שד. ציסטות שנבדקו בעבר היו נקיות. כך שאופתע אם הפעם יתגלה ממצא ממאיר.

למה לא לקחת לוקרין כבר עכשיו (במינון לחודש)?

אם הבנתי נכון, רוב הגידולים ממילא רגישים הורמונאלית כך שנטילת לוקרין דווקא תועיל?

סגור  שלח לחבר  הדפס הודעה הוסף תגובה
 15/06/19 19:01   פרופ ירושלמי     תגובה   לוקרין
 17/06/19 22:06   לוזית        תגובה   האם אפשר להתחיל לוקרין אחרי הביפסיה ולפני תוצאות?
לאתר האגודה
מנהלי הפורום
פרופ' רינת ירושלמי
bullet_3 מנהלת יחידת השד, מרכז דוידוף, המרכז הרפואי רבין - בילינסון".
bullet_3 בעלת תואר פרופסור קליני מטעם אוניברסיטת תל אביב.
bullet_3 עבדה 3 שנים במכון לסרטן בוונקובר, בריטיש קולומביה, קנדה, שם עסקה במחקר ועבודה קלינית בתחום סרטן השד.
bullet_3 מחקריה התפרסמו בעיתונות המקצועית.

דר' תהילה מנס
bullet_3 מנהלת היחידה לכירורגית שד, מרכז רפואי סוראסקי תל אביב.
bullet_3 מרצה בכירה בחוג לכירורגיה, בית ספר לרפואה, אוניברסיטת תל אביב.


פרופ' אייל וינקלר
bullet_3 מנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בביה"ח ע"ש שיבא, תל השומר.
bullet_3 מנהל תחום שחזורי שד במרכז מירב לטיפול בסרטן השד, בי"ח שיבא, תל השומר.
bullet_3 כיהן כיו"ר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית משחזרת ואסתטית בשנים 2005 - 2009.
bullet_3 חבר ועדת העדכון של האגודה למלחמה בסרטן בנושא סרטן השד.

תנאי השימוש בפורום:
התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן
בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.
נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.